Galerie foto | Ediţie limitată Inspiration Series pentru Lexus LC 500

Lexus a anunţat gama Lexus LC Limited Edition pentru 2020, având ca reprezentant în Statele Unite modelul Lexus LC 500 Inspiration Edition. Acesta se remarcă prin vopseaua exclusivă Terrane Khaki la exterior, un interior bi-color Bespoke Saddle Tan/Black Amber şi tapiţeria specială.

Galerie foto | Ediţie limitată Inspiration Series pentru Lexus LC 500 Galerie foto | Ediţie limitată Inspiration Series pentru Lexus LC 500

Lexus LC 500 a intrat pe piaţă acum trei ani, reuşind dă impresioneze prin designul său revoluţionar, care l-au transformat imediat într-un simbol al stilului. Odată cu lansarea ediţiei limitate Inspiration Series, LC 500 devine şi mai sofisticat, cu o paletă de culori exclusivă şi materiale noi în interior.

Modelul este limitat la numai 100 de exemplare pe piaţa din Statele Unite, unde va putea fi comandat încă din această vară. Pe piaţa europeană, noua serie limitată va fi disponibilă din octombrie, urmând ca preţurile să fie comunicate ulterior.

La exterior, ediţia specială a lui Lexus LC 500 se remarcă instantaneu prin culoarea verde exclusivă, pe care Lexus o numeşte Terrane Khaki şi jantele bi-color de 21 de inchi. Interiorul a beneficiat de asemenea de un tratament special, cu un colorit în două tonuri - Bespoke Saddle Tan/Black Amber după cum le numeşte Lexus - de asemenea exclusive pentru Inspiration Series. Panourile uşilor beneficiază de inserţii de Alcantara într-o nuanţă mai închisă pentru o atmosferă mai caldă.

Din punct ce vedere mecanic, nu sunt modificări faţă de versiunea de serie. Noua ediţie limitată Lexus LC este disponibilă ca LC 500, cu o motorizarea V8 de 5,0 litri care dezvoltă 477 CP, respectiv ca versiune hibridă LC 500h, cu motor termic V6 de 3,5 litri şi motor electric pentru o putere totală a sistemului hibrid de 359 CP.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.