Galerie foto | Ediţie limitată Inspiration Series pentru Lexus LC 500

Autor: Cristian Agatie 15 aug. 2019 Știri auto

Lexus LC 500 a intrat pe piaţă acum trei ani, reuşind dă impresioneze prin designul său revoluţionar, care l-au transformat imediat într-un simbol al stilului. Odată cu lansarea ediţiei limitate Inspiration Series, LC 500 devine şi mai sofisticat, cu o paletă de culori exclusivă şi materiale noi în interior.

Modelul este limitat la numai 100 de exemplare pe piaţa din Statele Unite, unde va putea fi comandat încă din această vară. Pe piaţa europeană, noua serie limitată va fi disponibilă din octombrie, urmând ca preţurile să fie comunicate ulterior.

La exterior, ediţia specială a lui Lexus LC 500 se remarcă instantaneu prin culoarea verde exclusivă, pe care Lexus o numeşte Terrane Khaki şi jantele bi-color de 21 de inchi. Interiorul a beneficiat de asemenea de un tratament special, cu un colorit în două tonuri – Bespoke Saddle Tan/Black Amber după cum le numeşte Lexus – de asemenea exclusive pentru Inspiration Series. Panourile uşilor beneficiază de inserţii de Alcantara într-o nuanţă mai închisă pentru o atmosferă mai caldă.

Din punct ce vedere mecanic, nu sunt modificări faţă de versiunea de serie. Noua ediţie limitată Lexus LC este disponibilă ca LC 500, cu o motorizarea V8 de 5,0 litri care dezvoltă 477 CP, respectiv ca versiune hibridă LC 500h, cu motor termic V6 de 3,5 litri şi motor electric pentru o putere totală a sistemului hibrid de 359 CP.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide