GALERIE FOTO: Maşinile din noul joc GTA V

Unul dintre cele mai aşteptate jocuri ale anului, GTA V este programat să apară pe data de 17 septembrie, iar pe lângă trailere oficiale cei de la Rockstar Games au pregătit şi o surpriză pentru pasionaţii auto.

GALERIE FOTO: Maşinile din noul joc GTA V GALERIE FOTO: Maşinile din noul joc GTA V

Conform celor de Rides-Mag.com, compania Rockstar Games a publicat o serie de imagini ce ilustrează modelele pe care gamerii le pot conduce nebuneşte în noul joc GTA V.

Aşadar, pe lângă trailere video, vă putem prezenta o serie de imagini în care veţi identifica fără mari probleme modele din viaţa reală, care în lumea virtuală au primit forme uşor modificate şi nume noi. După ce răsfoiţi galeria foto, vă propunem un test.

Puteţi ghici din ce modele reale s-au inspirat maşinile care apar în joc?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.