Galerie foto: primele imagini cu viitorul Nissan Juke. Când va fi lansat oficial crossoverul japonez?

Viitorul Nissan Juke a fost surprins de fotografi în timpul testelor finale desfăşurate pe circuitul de teste de la Milbrook, Marea Britanie. Viitorul model va aduce schimbări importante, realizate la sugestia clienţilor din segmentul B crossover. Iată tot ce trebuie să ştii despre viitorl model.

Galerie foto: primele imagini cu viitorul Nissan Juke. Când va fi lansat oficial crossoverul japonez? Galerie foto: primele imagini cu viitorul Nissan Juke. Când va fi lansat oficial crossoverul japonez?

Sub camuflajul exterior al prototipului surprins de fotografi se pot remarca elemente ale noului design, complet redesenat, al viitorului Nissan Juke. Schimbările au fost realizate chiar pe baza cerinţelor clienţilor de crossovere de segment B, aspect valabil şi pentru funcţionalitatea şi performanţele dinamice ale viitorului Juke.

Japonezii promit că nu doar designul a fost înnoit, ci şi comportamentul dinamic: comunicatul oficial, deşi laconic, vorbeşte despre „ţinuta de drum agilă” şi „performanţele de condus superioare”. De altfel, termenii care descriu sportivitatea şi agilitatea lui Juke abundă. Ne vom pronunţa asupra acestui aspect după ce vom conduce viitorul model.

Până atunci, ştim că viitorul model va avea un ampatament mai lung decât al modelului pe care-l înlocuieşte, ceea ce aigură un spaţiu interior mai generos pentru şofer şi pasageri, „fără a penaliza ţinuta sportivă a modelului”. De asemenea, silueta specifică de coupé va fi completată de roţile de 19 inchi. 

Nissan Juke va oferi, după cum era de aşteptat, cele mai noi tehnologii de asistare, printre care şi noul sistem ProPilot, recent actualizat pentru Qashqai şi Leaf. Acesta foloseşte o combinaţie de senzori ultrasonici, radar şi camere video pentru a permite rularea pe autostradă fără mâini pe volan.

Platforma pe care va fi realizat viitorul Juke este cunoscuta CMF-B a Alianţei Renault-Nissan, astfel că aşteptăm o gamă de motorizări care include unităţi cu trei şi patru cilindri cu puteri între 100 CP şi 200 CP.

Viitorul model va debuta pe data de 3 septembrie, iar vânzările vor începe înainte de finalul anului.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.