GALERIE FOTO Un Ferrari de 3 milioane de dolari scos din uz de o barieră

Autor: Marius Vișan 10 nov. 2015 Știri auto

Săptămâna trecută am mai prezentat un LaFerrari accidentat pe o şosea din Budapesta, însă acum am aflat despre un alt Ferrari care a ieşit destul de şifonat în urma unui impact cu o barieră de protecţie, doar că de data asta incidentul s-a petrecut în Italia. Deşi nu există nici o înregistrare video a incidentului, fotografiile găsite sunt suficiente pentru a ne da seama de starea în care se află acum superba maşină. 

Mai multe imagini în galeria foto

Pe baza rapoartelor privind incidentul, se pare că acest  Ferrari FXX a alunecat de pe pista peste un petic de iarbă şi a lovit o barieră de protecţie.

Se pare că daunele cauzate acestei maşini de curse sunt costisitoare, dar partea bună este că maşina nu a fost cu totul compromisă. Bara de protecţie din faţă şi aripa din stânga sunt din fibră de carbon şi vor fi înlocuite. Cu toate acestea, se pare ca motorul nu a fost avariat, ceea ce înseamnă că maşina se va putea întoarce pe circuit într-un timp scurt.

GALERIE FOTO – Cel mai luxos ARO i-a aparţinut lui Nicolae Ceauşescu

 

Accident cu o maşină fără RCA? Uite cum poţi primi despăgubiri

 

GALERIE FOTO. Maşinile familiei Ceauşescu: într-o ţară închisă, ei aveau mereu cale liberă

 

Noua maşină a Patriarhului Daniel – GALERIE FOTO

 

Ion Ţiriac vrea să scape Bucureştiul de gropi

 

Ce maşini îţi poţi cumpăra în România cu 4.000 de euro

 

Supercamionul lui Ceauşescu

 

Câte automobile Dacia s-au vândut în ultimii 10 ani

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide