GALERIE FOTO. Cele mai frumoase fete de la Salonul Auto din Tokyo 2016

Salonul Auto din Tokyo are deja o tradiţie nu numai în a prezenta maşini frumoase, dar excelează şi la capitolul prezenţe feminine.

GALERIE FOTO. Cele mai frumoase fete de la Salonul Auto din Tokyo 2016 GALERIE FOTO. Cele mai frumoase fete de la Salonul Auto din Tokyo 2016

 

 

Salonul Auto din Tokyo are deja o tradiţie nu numai în a prezenta maşini frumoase, dar excelează şi la capitolul prezenţe feminine. Astfel, ediţia de anul acesta a adus o mulţime de noutăţi pe patru roţi, dar toată lumea ştie că nu poţi să prezinţi o maşină nouă fără să pui o fată frumoasă lângă. Iată, aşadar, fetele care au îndulcit privirile publicului de la Salonul Auto din Tokyo 2016.

Citeşte şi STUDIU. Află care este cel mai mare ”duşman” al condusului. VIDEO

Citeşte şi VIDEO. Maşinile Terminatorului. Cu ce se plimbă Arnold Schwarzenegger pe străzile din Beverly Hills

Mai multe imagini găseşti în galeria foto

Citeşte şi Dacia va lansa în România Logan şi Sandero echipate cu transmisie pilotată - VIDEO

Citeşte şi A rămas înzăpezit pe drum, aşa că şi-a abandonat maşina. Ce a descoperit când s-a întors: VIDEO

Citeşte şi Paradisul Dacia: locul 5 la constructori, locul 9 la modele

Citeşte şi 7 maşini second hand de care trebuie să te fereşti

Citeşte şi Ai maşină diesel? Iată 10 lucruri DE ŢINUT MINTE iarna

Citeşte şi Cele mai bune lanţuri de zăpadă din lume - VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.