GALERIE FOTO. Mercedes pregăteşte ”bunătăţi”. La revedere SLK, bun venit SLC

Autor: Marius Vișan 28 dec. 2015 Știri auto

Mercedes a dezvaluit prin intermediul site-ului Autoexpress.co.uk noul roadster SLC, acesta reprezintă oarecum un facelift pentru modelul SLK, care printre multe alte caracteristici îmbunătăţite include şi o schimbare de nume. Noul SLC vine cu motoare noi, un design exterior şi interior simplificat, precum şi dotări ce includ o serie de echipamente şi caracteristici de securitate. 

Varianta standard a lui Mercedes SLC vine cu aspect mult mai elegant al farurilor, o grila ”actualizată” şi un spoiler frontal redesenat cu prize mari de aer. Bara de protecţie spate a fost şi ea redesenată cu noi ornamente cromate, şi tot în partea din spate au fost incluse noi stopuri cu LED-uri, şi un acoperiş rabatabil hard-top, care poate fi echipat cu un element de sticlă.

Citeşte şi FOTO. Maşini second-hand puternice, până în 10.000 de euro

Citeşte şi Cele mai bune maşini second-hand pentru şoferii începători

Citeşte şi VIDEO – FOTO. Flota de lux a Poliţiei Române 

Citeşte şi VIDEO. Fifth Gear a testat maşina românească Ghe-O Rescue

Mai multe imagini găseşti în galeria foto

Modelele SLC 200 şi 300 vin cu motoare de patru cilindri de 2.0 litri pe benzină, în timp ce modelul 250D foloseste un motor diesel 2.1 litri şi 201bhp. Acesta din urmă este modelul cel mai economic din gama. 

În partea de sus a gamei este SLC 43, care înlocuieşte motorul V8 al lui Mercedes-AMG SLK 55. SLC 43 vine cu un V6 twin-turbo de 362bhp, care îi permite să obţine de la 0 la 100 de kilometri pe oră în 4,7 secunde (doar 0,1 secunde în jos pe SLK 55) şi poate ajunge la o viteză maximă de 250 de kilometri pe oră.

Citeşte şi Ce mesaj de „mulţumire” a primit un şofer care a parcat pe trotuar – FOTO

Citeşte şi VIDEO. Flota de „pitici” a ministrului Adrian Curaj

Citeşte şi VEŞTI BUNE despre starea de sănătate a lui Schumacher

Citeşte şi TOP: Cele mai fiabile maşini second-hand de familie din Germania

Citeşte şi TOP 5 cele mai economice maşini diesel

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide