GALERIE FOTO. Noul bolid condus de Horia Tecău

Autor: Marius Vișan 31 dec. 2015 Știri auto

Tecau se răsfaţă la maximum în această vacanţă de iarnă. Are şi cu ce. A primit de la BMW o maşină de lux în teste. Noul i8 l-a făcut să simtă ce înseamnă să mergi cu un OZN pe străzile din România, scrie sport.ro.

„Imi plac masinile sport. Sunt plecat aproape tot anul, conduc foarte rar. Cand am ocazia sa conduc o astfel de masina sunt entuziasmat. Ma simt foarte comod, abia astept s-o vad si pe sosea. Prima masina pe care am condus-o a fost Dacia tatalui meu, pe Dacie mi-am luat si carnetul de sofer. Prima mea masina a fost cumparata din America, un Nissan mai vechi. Am inceput de jos, am experimentat mai multe modele”, spune Horia.

Noul i8 este cel mai avansat produs BMW, acesta vine cu un sistem hibrid format dintr-un motor compact pe benzină, cu tehnologie BMW TwinPower Turbo, combinat cu un sistem de propulsie electrică şi un acumulator litiu-ion care poate fi reîncărcat la o sursă casnică de curent.

Citeşte şi FOTO. Maşini second-hand puternice, până în 10.000 de euro

Citeşte şi TOP 10: cele mai economice maşini din România, mai ieftine de 20.000 de euro

Citeşte şi Cele mai bune maşini second-hand pentru şoferii începători


Mai multe imagini găseşti în galeria foto

Motorul pe benzină, care dezvoltă 170 kW/231 CP, îşi transferă puterea spre puntea spate, în timp ce electromotorul de 96 kW/131 CP acţionează puntea faţă. Bateria litiu-ion are o durată mare de viaţă şi o garanţie de 8 ani / 100.000 km.

Preţul lui i8 este de 138.384 de euro, preţ în care este inclus şi TVA-ul.

Citeşte şi VIDEO – FOTO. Flota de lux a Poliţiei Române 

Citeşte şi TOP: Cele mai fiabile maşini second-hand de familie din Germania

Citeşte şi TOP 5 cele mai economice maşini diesel

Citeşte şi VIDEO. Asta e maşina de lux a ministrului Anca Dragu

Citeşte şi VIDEO. Mercedes Royale 600 – Cea mai bizară maşină din 2015

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide