GALERIE FOTO. Noul bolid condus de Horia Tecău

GALERIE FOTO. Noul bolid condus de Horia Tecău GALERIE FOTO. Noul bolid condus de Horia Tecău

Tecau se răsfaţă la maximum în această vacanţă de iarnă. Are şi cu ce. A primit de la BMW o maşină de lux în teste. Noul i8 l-a făcut să simtă ce înseamnă să mergi cu un OZN pe străzile din România, scrie sport.ro.

"Imi plac masinile sport. Sunt plecat aproape tot anul, conduc foarte rar. Cand am ocazia sa conduc o astfel de masina sunt entuziasmat. Ma simt foarte comod, abia astept s-o vad si pe sosea. Prima masina pe care am condus-o a fost Dacia tatalui meu, pe Dacie mi-am luat si carnetul de sofer. Prima mea masina a fost cumparata din America, un Nissan mai vechi. Am inceput de jos, am experimentat mai multe modele", spune Horia.

Noul i8 este cel mai avansat produs BMW, acesta vine cu un sistem hibrid format dintr-un motor compact pe benzină, cu tehnologie BMW TwinPower Turbo, combinat cu un sistem de propulsie electrică şi un acumulator litiu-ion care poate fi reîncărcat la o sursă casnică de curent.

Citeşte şi FOTO. Maşini second-hand puternice, până în 10.000 de euro

Citeşte şi TOP 10: cele mai economice maşini din România, mai ieftine de 20.000 de euro

Citeşte şi Cele mai bune maşini second-hand pentru şoferii începători


Mai multe imagini găseşti în galeria foto

Motorul pe benzină, care dezvoltă 170 kW/231 CP, îşi transferă puterea spre puntea spate, în timp ce electromotorul de 96 kW/131 CP acţionează puntea faţă. Bateria litiu-ion are o durată mare de viaţă şi o garanţie de 8 ani / 100.000 km.

Preţul lui i8 este de 138.384 de euro, preţ în care este inclus şi TVA-ul.

Citeşte şi VIDEO - FOTO. Flota de lux a Poliţiei Române 

Citeşte şi TOP: Cele mai fiabile maşini second-hand de familie din Germania

Citeşte şi TOP 5 cele mai economice maşini diesel

Citeşte şi VIDEO. Asta e maşina de lux a ministrului Anca Dragu

Citeşte şi VIDEO. Mercedes Royale 600 - Cea mai bizară maşină din 2015

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.