GALERIE FOTO. Preţul pentru care poate fi comandat noul BMW X4 M40i

Preţuri noul BMW X4 M40i

GALERIE FOTO. Preţul pentru care poate fi comandat noul BMW X4 M40i GALERIE FOTO. Preţul pentru care poate fi comandat noul BMW X4 M40i

 


Familia BMW M Perfomance se măreşte cu un nou membru - BMW X4 M40i. Acesta îşi va face debutul european la Salonul Auto de la Geneva şi este pregătit să fie lansat pe pieţele din întreaga lume. M40i este echipat cu un motor de trei litri BMW TwinPower Turbo benzină care asigură o putere maximă de 265 kW/360 CP şi o acceleraţie 0-100 km/h în numai 4,9 secunde şi poate fi comandat în România preţul de 55.500 de auro fără TVA (66.600 Euro TVA).

Echiparea include pachetul M Sport, elemente de design specifice BMW M Performance, tapiţerie piele, jante 19”, control dinamic al amortizoarelor, sistem de asistenţă la parcare PDC (faţă/spate), pilot automat cu funcţie de frânare, sistem de alarmă, scaune sport şi volan multifuncţional.

La exterior remarcăm accentele exclusive de culoare din partea frontală şi oglinzile retrovizoare finisate în Ferric Grey metalizat, precum şi jantele M din aliaj uşor - de 20 de ţoli, cu design double-spoke şi anvelope Ultra High Performance (opţionale). 

Nou dezvoltat de M Performance, motorul pe benzină, cu şase cilindri dispuşi în linie, cu tehnologie TwinPower Turbo va fi lansat odată cu noul BMW X4 M40i. La o capacitate cilindrică de 3,0 litri, acest motor dezvoltă 265 kW/360 CP între 5.800 şi 6.000 rpm, iar cuplul maxim furnizat este de 465 Nm (consum mediu mixt: 8,6 l/100 km; emisii CO2: 199 g/km)*.

Cu acest motor de înaltă performanţă şi tehnologia M Performance TwinPower Turbo avansată, BMW X4 M40i accelerează în 4.9 secunde de la 0 la 100 km/h şi poate atinge o viteză maximă de 250 km/h (limitată electronic).

Noul motor pe benzină, de 3,0 litri este echipat standard cu funcţia Auto Start Stop şi sistem Brake Energy Regeneration (generarea energiei la frânare). O reducere suplimentară a consumului este garantată de sistemul de gestiune a energiei, care controlează componentele auxiliare. Pe lângă pompa de lichid de răcire acţionată la cerere şi pompa de ulei cu volum variabil, acestea includ un sistem de direcţie electromecanic. Economii suplimentare sunt făcute de compresorul aerului condiţionat, care este deconectat atunci când nu este utilizat.

* Valorile de consum sunt determinate pe baza ciclului de testare EU, în funcţie de dimensiunea jantelor şi a anvelopelor.

Click aici pentru Galeria Foto


 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.