GALERIE FOTO. Primele imagini cu noul Mercedes-Benz GLS

Noul Mercedes GLS va fi un concurent pentru mărci precum Bentley Bentayga, Rolls-Royce Cullinan sau divizia SUV-urile de la Jaguar.

GALERIE FOTO. Primele imagini cu noul Mercedes-Benz GLS GALERIE FOTO. Primele imagini cu noul Mercedes-Benz GLS

Site-ul autocar.co.uk a postat primele poze cu noul Mercedes-Benz GLS. Se pare că Noul Mercedes a avut parte de un debut precoce, datorită acestor imagini neoficiale publicate pe un forum francez. Lansarea oficială a lui GLS este aşteptată să se întâmple la Salonul Auto din Los Angeles, în luna noiembrie.

GLS va fi pusă pe aceeaşi platformă ca şi modelele precedente, dar beneficiază de o serie îmbunătăţiri atât la motor cât şi la partea de design. 
 
Mai multe detalii despre acest model vor apărea la lansarea oficială, cert este că această generaţie GLS va fi transformată într-una de maşini şi mai luxose, care să concureze cu mărci precum Bentley Bentayga, Rolls-Royce Cullinan sau divizia SUV-urile de la Jaguar.
 
 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.