GALERIE FOTO. Primele imagini oficiale cu interiorul modelului Mercedes-Benz E-Class 2017

Autor: Marius Vișan 10 dec. 2015 Știri auto

 

Tocmai au apărut primele imagini oficiale cu interiorul viitorului E-Class, versiunea 2017, model ce urmează să fie lansat în premieră mondială la Detroit Motor Show din ianuarie.

Cu acest model Stuttgart ridică ştacheta în segmentul maşinilor de lux de dimensiuni medii, noul E-Class venind cu o cabină elegantă şi un bord cu o mulţime de opţiuni high-tech care sunt inspirate de S-Class şi C-Class.

Panoul de bord este disponibil, opţional, cu sistem multimedia COMAND Online şi două display-uri, fiecare cu un ecran cu diagonala de 12.3-inch şi o rezolutie de 1920 x 720 pixeli. Şoferul poate alege între trei stiluri diferite de afişare: Classic, Sport şi Progressive.

Citeşte şi VIDEO – Noua maşină a Regelui Mihai

Citeşte şi GALERIE FOTO. D33, un concept italienesc care trebuia să relanseze Dacia

Citeşte şi Benzina şi motorina s-au ieftinit, dar adevăratele scăderi urmează de la 1 ianuarie 2016 şi 2017

Noul Mercedes va fi un rival redutabil pentru BMW Seria 5, Audi A6, Jaguar XF şi Cadillac CTS, acesta integrează butoane de control tactile în spiţele volanului multifuncţional, care să permită şoferului să controleze  cu uşurinţă fiecare funcţie a sistemului de infotainment.

 

Mai multe imagini găseşti în galeria foto

Citeşte şi VIDEO Ce maşină are premierul României

Citeşte şi FOTO. Unde şi-a montat un bucureştean instalaţia GPL

 

„Cu interiorul noului E-Class dăm o nouă interpretare a conceptului de lux contemporan”, a declarat Hartmut Sinkwitz, sef de design la Mercedes. Designerii au proiectat un interior spaţios şi inteligent, care să reflecte filosofia de design a Mercedes-Benz. Inovaţia tehnologică şi echipamentele de înaltă calitate vor dota interiorul pentru a crea o experienţă extrem de plăcută pentru şofer şi pasagerul din faţă. 

În săptămânile următoare noul E-Class va fi lansat la Salonul Auto de la Detroit, tot atunci Mercedes ar trebui să publice mai multe informaţii despre restul masinii, poate chiar şi primele imagini ale exteriorului.

 

Citeşte şi FOTO. Maşinile mogulilor din IT

Citeşte şi VIDEO. Întâmplare uimitoare în Bucureşti. Un bărbat a fost reţinut cu forţa de controlorii RATB

Citeşte şi ROMÂNIA LA VOLAN. Istoria Dacia, cel mai cunoscut brand românesc – VIDEO + FOTO

Citeşte şi FOTO Acesta e cel mai ciudat număr de înmatriculare din România

Citeşte şi GALERIE FOTO. Un şofer care a confundat intrarea pentru pietoni a unui supermarket cu ieşirea din parcare

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide