Gameri, vi se pregăteşte un nou joc din seria Need for Speed. VIDEO

Electronic Arts a publicat un teaser cu noul joc din seria Need for Speed. Deocamdată nu ştim cum se cheamă, dar se pare că vom avea parte de un succesor demn de titlurile Underground şi Underground 2.

Gameri, vi se pregăteşte un nou joc din seria Need for Speed. VIDEO Gameri, vi se pregăteşte un nou joc din seria Need for Speed. VIDEO

Un nou joc din seria Need ford Speed e în lucru la studioul Electronic Arts, iar rezultatul va ieşi la iveală în toamna lui 2015, când va fi disponibil pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Deocamdată nu ştim mare lucru despre acest nou NFS, însă din teaserul oficial (pe care îl poţi vedea mai jos) ne dăm seama că e vorba de maşini modificate. Multe maşini modificate.

Din descrierea oficială aflăm că „noul joc NFS va oferi posibilitatea de a personaliza puternic maşinile, precum şi o cultură auto urbană autentică, o lume nocturnă deschisă şi un fir narativ captivant care te ghidează în joc”. Dacă ne întrebi pe noi, toate acestea înseamnă că vom avea parte de un nou NFS Underground, iar asta nu poate decât să ne bucure.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.