Garanţie transferabilă de 5 ani pentru întreaga gamă Hyundai

Hyundai Auto România introduce începând cu data de 15 ianuarie 2011 garanţia transferabilă în limita a cinci ani de utilizare pentru întreaga sa gamă. Decizia aliniază serviciile post-vânzare Hyundai la 5 ani de garanţie.

Garanţie transferabilă de 5 ani pentru întreaga gamă Hyundai Garanţie transferabilă de 5 ani pentru întreaga gamă Hyundai

Odată cu introducerea în gamă a modelului Hyundai ix35, în primavara anului 2010, Hyundai Auto România a prezentat şi cel mai eficient pachet servicii post-vanzare al pieţei: 5 Year Triple Care. Acesta înglobează 5 ani garanţie internaţională, transferabilă şi fără limită de kilometri, 5 ani asistenţă rutieră cu acoperire europeană şi 5 ani de verificări tehnice gratuite. Serviciul Hyundai 5 Year Triple Care, extrem de apreciat de către beneficiarii direcţi, a fost introdus ulterior şi pentru noile modele i30 facelift şi ix20.

Popularitatea serviciului a atras după sine decizia de revizuire a politicii de garanţie extinsă Hyundai în Romania şi introducerea garanţiei transferabile în limita a 5 ani de utilizare şi pentru restul gamei. Toate autovehiculele noi comercializate începând cu data de 15 ianuarie 2011 vor beneficia de 5 ani garanţie transferabilă, în funcţie de model: prin pachetul 5 Year Triple Care aferent modelelor ix20, ix35 şi i30 facelift sau prin sistemul de 3 ani garanţie standard producător la care se adaugă 2 ani garanţie extinsă, în limita a 100.000 kilometri, pusă la dispoziţia clientului de către importator.

Dragoş Măgdălina - Director Executiv al Hyundai Auto România - a declarat: "Noile condiţii de garanţie Hyundai vin în sprijinul clienţilor noştri prin creşterea valorii reziduale a autovehiculului odată cu introducerea garanţiei transferabile. Esenţa acestei acţiuni stă în furnizarea unor servicii realmente utile clienţilor noştri, care să maximizeze beneficiile de utilizare a autovehiculelor marca Hyundai."

Vehiculele Hyundai comercializate până la data de 15 ianuarie 2011 rămân sub incidenţa condiţiilor de garanţie valabile la momentul achiziţionării, specificate în contractul de vânzare-cumpărare auto.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.