Gardurile sunt pentru fraieri. Şmecherii de la Primărie circulă doar pe linia de tramvai - FOTO

În luna noiembire, Primaria Capitalei a început să delimiteze linia tramvaiului 21 ...

Gardurile sunt pentru fraieri. Şmecherii de la Primărie circulă doar pe linia de tramvai - FOTO Gardurile sunt pentru fraieri. Şmecherii de la Primărie circulă doar pe linia de tramvai - FOTO

În luna noiembire, Primaria Capitalei a început să delimiteze linia tramvaiului 21 cu garduri, dupa modelul liniei 41. Gardurile au fost montate mai întâi pe porţiuni de câteva sute de metri, între Doamna Ghica şi strada Teiul Doamnei, apoi lucrarile au fost continuate pe toată lungimea liniei 21, până la staţia Helitube. Tramvaiul 21 a avut bandă unica şi inainte, realizata din opritoare de plastic, dar a fost distrusă de şoferii care circulau pe linia tramvaiului deşi acest lucru era interzis. Se pare că, în România „interzis” are alt sens. 

Recent, pe Facebook a apărut o poză cu o maşină care pare a fi a Primăriei, care circulă fix pe linia de tramvai în zona unde existau cele mai mari întârzieri, între staţile Şoseaua Fundeni şi Sportului. 

Ştim că prezenţa poliţiei în acea zonă este absolut simbolică, dar ar fi corect ca regulile să fie respectate de toată lumea, chiar şi de angajaţii Primăriei.

FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.