Garo Haroutounian îţi arată cum se conduce eficient un BMW M3. VIDEO

Garo Haroutounian este un împătimit BMW din Armenia. Lui Garo îi place aşa de mult BMW M3 încât l-a transformat într-o maşină de competiţii. Aah, da: şi este pilot profesionist. Deci ce o să vezi o să te lase mască.

Garo Haroutounian îţi arată cum se conduce eficient un BMW M3. VIDEO Garo Haroutounian îţi arată cum se conduce eficient un BMW M3. VIDEO

Maşina lui Garo este un BMW M3 E46 cu peste 400 de cai-putere, preparat de MMW Garage, şi cu un interior debarasat complet. Iar Garo este un pilot armenian care s-a perfecţionat în a stăpâni caii proveniţi de la motorul cu şase cilindri în linie, căiuţi care dopează agresiv puntea spate. Modul în care se mişcă maşina în Farougha Hill Climb este de vis. Iată!

În cazul în care vrei să vezi cum a evoluat faţă de data trecută când a participat la Farougha Hill Climb (ştim că n-ai cum să te saturi aşa repede de magia Garo), iată-l în aplicaţie în 2013:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.