Gata cu maşinile înmatriculate în Bulgaria?

Noile propuneri de modificare a Codului Rutier pun gând rău maşinilor înmatriculate în alte ţări. Mai precis aceste autovehicule vor putea circula pe teritoriul României doar 30 de zile. Însă, există şi excepţii.

Gata cu maşinile înmatriculate în Bulgaria? Gata cu maşinile înmatriculate în Bulgaria?

Politiştii cer ca autoturismele cu numere străine să nu mai poată circula în ţară mai mult de 30 de zile. Însă, există şi excepţii : Nu se supun legii maşinile persoanelor care au domiciliul sau o firma în statul respectiv, cele care sunt cumparate în leasing din acea ţară sau care sunt destinate transportului de mărfuri sau persoane.

Proiectul de lege va ajunge curând la Guvern spre aprobare însă, politiştii argumentează că şoferii acestor maşini nu figurează în nicio bază de date, aşa că este foarte dificil să fie identificaţi, dacă sunt implicati într-o infracţiune.

Cu toate acestea mai rămâne de rezolvat dreptul de liberă circulaţie. Această lege poate fi interpretată ca o îngrădire a acestui drept.

Mai multe informaţii pe stirileprotv.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.