Gata cu opţiunea care costă o căruţă (VIDEO DEMO)

Autor: Alexandru Banu 29 mai 2017 Știri auto
Gata cu opţiunea care costă o căruţă (VIDEO DEMO)

Adio sucit cu oglinzi retrovizoare. Sunt şi cei credincioşi până la moarte metodei oldschool cu răsucire în scaun şi asigurare în cele trei oglinzi. Dar de când au apărut senzorii care bipăie, parcă nu mai eşti atât de stresat că îi dai până când face poc. Sunt o sursă în plus de încredere şi de mare ajutor atunci când locul de parcare e cu 20 de cm mai mare decât toată maşina ta.

Opţiunea de senzori e încă un lux şi costă în plus nişte sute de euro. Mai ales că dacă primeşti şi display cu cameră, creşte brusc preţul. Şi nu toată lumea îşi cumpără maşină nouă. Dacă îţi iei una de 10 ani cel puţin sau dacă ai una mai veche, atunci senzorii de parcare sunt un miracol.

Fensens ne dă rezolvarea. Aplicaţia lor comunică direct cu suportul în care se prinde numărul de înmatriculare. Suportul are nişte senzori care transmit wireless către aplicaţie repere de parcare şi smartphone-ul îţi arată cât la sută mai ai loc stâmga-dreapta, faţă-spate. Telefonul bipăie exact ca un sistem original din fabrică când eşti la limita unui contact. Poţi să-l dezactivezi la fel de simplu cu îl activezi. Odată activată, aplicaţia bipăie cum cumplezi marşarierul şi senzorii detectează manevra de mers înapoi. În video aveţi demonstraţia. Tehnologia costă 150$. Instalarea suportului pentru număr e cu şuruburi şi fiecare are un cod unic de corespondenţă cu aplicaţia, astfel că nu poate fi folosit dacă e furat. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide