Gata de curse: Nissan 370Z Nismo RC

Cu 350 CP şi aspectul unui bolid adevărat, cel mai nou Nissan 370Z promite să livreze performanţa optimă pe circuit.

Gata de curse: Nissan 370Z Nismo RC Gata de curse: Nissan 370Z Nismo RC

Nismo şi Nissan sunt două noţiuni care, atunci când sunt alăturate, produc scântei. Cea mai nouă creaţie a diviziei motorsport a mărcii japoneze se bazează pe coupe-ul 370 Z, dar scoate din acesta până şi ultima fibră de sportivitate.

Uşurat semnificativ, prin eliminarea dotărilor inutile pe circuit şi echipat cu un roll cage, un stingător de incendii şi cu scaun sport Recaro, toate conforme cu standardele FIA, Nissan 370Z Nismo RC cântăreşte doar 1.340 kg.

Tuningul tehnic cuprinde, de asemenea, adoptarea unei noi unitaţi de gestiune electronică a motorului, un ambreiaj cu rezistenţă mărită, precum şi o transimsie revizuită. Centura de siguranţă va oferi maximum de protecţie, datorită prinderii în şase puncte, tipică unei veritabile maşini de curse.

Astfel, puterea maşinii a ajuns la 350 CP, iar cuplul se cifrează la 374 Nm. Nissan 370 Nismo RC este gândit pentru competiţii ca FIA GT4, World Challenge GTS sau Grand Am Continental Tire Challenge, iar lista de comenzi este deschisă pentru piloţii din întreaga lume.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.