Gata de start: Citroen DS3 Racing

Primele comenzi pentru Citroen DS3 Racing vor putea fi efectuate începând cu 1 septembrie 2010.

Gata de start: Citroen DS3 Racing Gata de start: Citroen DS3 Racing

Pornind de la nivelul de echipare superior al gamei Citroen DS3 (Sport Chic), versiunea Racing prezintă trăsături sportive şi exclusive. Citroen DS3 Racing deţine într-adevăr caracteristici 100% racing, cum ar fi integrarea unor elemente de carbon şi a unor echipamente specifice din lumea motorsportului. Dezvoltat de Citroen Racing, motorul de 1,6 litri dezvoltă 202 CP şi îi permite să străbată 1.000 m în 26,5 secunde. Şasiul şi trenul de rulare au fost de asemenea supuse unor modificări. Cu un preţ de pornire de 29.990 Euro, primii clienţi o vor putea conduce înainte de sfârşitul anului.

Citroen DS3 Racing prezintă roţi de 18 inci, cu un design inedit, high-tech şi sportiv. Modelul va fi disponibil în 2 variante de culori, negru Onyx cu plafonul portocaliu sau alb Banquise cu plafonul gri. Performanţa este linia directoare a modelului Citroen DS3 Racing. Motorul său, dezvoltat de Citroen Racing beneficiază de expertiza echipelor de ingineri ai mărcii de cinci ani campioană mondială de raliuri la constructori în WRC. Pornind de la motorul de 1.6 litri THP 150 CP, inginerii au reuşit să crească puterea de la 156 la 202 CP. Cuplul este, de asemenea, mai generos şi trece de la 240 Nm la 275 Nm, o evoluţie de aproape 15%, rămânând însă disponibil pentru o plaja largă de regimuri si garantând astfel o suplete şi o placere la volan deosebite.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.