Geely GE MPV la Beijing 2008

Prima imagine cu noul MPV de la Geely ne obligă să apelăm la acelaşi clişeu: chinezii iar s-au inspirat din industria europeană şi au pus-o de un automobil nou.

Geely GE MPV la Beijing 2008 Geely GE MPV la Beijing 2008
Privit din lateral, acest MPV are un aer  hilar, bosajele roţilor nu sunt aliniate şi caroseria pare la fel de bine echlibrată ca a a unui "papuc" românesc, exploatat  la cărat cartofi. Aspectul cel mai evident este, însă, cel legat de asemănarea acestui model cu Ford Mondeo Sportbreak, Ca şi în cazul Passatului cu ochii oblici prezentat ieri, linia laterală şi mai multe detalii par grefate, fără prea multe reţineri, direct din schiţele breakului de clasă medie.

Nu avem prea multe detalii despre acest model, dar ştim că va fi lansat în cadrul salonului de la Beijing
şi îl aşteptăm pentru a vedea dacă am devenit noi ipohondri sau chiar asistăm la o nouă dovadă de plagiat chinezesc a industriei europene.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.