General Motors doreşte să invadeze Europa

GM doreşte să devină o prezenţă mai puternică în Europa, iar pentru a realiza acest lucru doreşte ca toate modelele Chevrolet destinate pieţii europene să fie construite pe bătrânul continent.

General Motors doreşte să invadeze Europa General Motors doreşte să invadeze Europa

În primul rând cei de la GM doresc ca versiunile Chevrolet destinate pieţii europene să fie produse pe bătrânul continent. Astfel vor scăpa de costurile suplimentare înregistrate cu transportul modelelor, vor reuşi să aducă un plus de imagine mărcii prin faptul că modelele sale sunt construite în Europa. În acelaşi timp cei de la GM doresc o repoziţionare pe piaţă pentru Opel. Doresc ca marca germană să devină una premium, să poată lupta de la egal la egal cu VW. Astfel GM va crea loc pentru Chevrolet care va deveni marca entry-level pentru concernul american în Europa. De aici înţelegem că Chevrolet va ataca direct Skoda.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.