General Motors iniţiază programul de carsharing

Clienţii de Chevrolet, Buick, GMC sau Cadillac, de peste Ocean, vor putea să-şi ofere maşinile spre închiriere, în cadrul unui program oficial de carsharing.

General Motors iniţiază programul de carsharing General Motors iniţiază programul de carsharing

Începutul lui 2012 va însemna, pentru General Motors, alături de multe alte proiecte, iniţierea porgramului oficial de carsharing. Alături de partenerul RelayRides, producătorul american le va oferi posesorilor de Chevrolet, Buick, GMC sau Cadillac de peste Ocean, ocazia de a căştiga bani fără niciun efort, prin închirierea pe o perioadă determinată a propriei maşini.

În acelaşi timp, americanii care nu deţin o maşină, dar care au nevoie de un mijloc de transport într-o situaţie anume, vor putea să se programeze prin intermediul unei aplicaţii on-line, pentru a folosi maşina dorită, pe care altcineva o oferă spre sharing.

Mai mult, datorită interconectării cu sistemul de infotainment OnStar, prezent pe majoritatea maşinilor produse de GM, cei care vor apela la sistemul de crasharing işi vor putea repera maşina prin GPS şi chiar vor putea debloca automobilul şi porni motorul cu ajutorul smartphone-ului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.