General Motors - Project Puma

General Motors vrea să revoluţioneze transportul urban cu un vehicul de tip Segway capabil să transporte 2 persoane sau chiar mai multe, în funcţie de configuraţie.

Dezvoltat în parteneriatul dintre GM şi Segway, Proiectul PUMA (Personal Urban Mobility and Accessibility) este transpus în practică printr-un vehicul electric cu două roţi motrice, ce poate transporta oameni prin mediul urban rapid, sigur, silenţios şi curat. Autonomia "drăciei" este de 56 de kilometri, viteza maximă fiind şi ea de 56 km/h.

 Debutul va avea loc la New York Auto Show în decursul acestei zile.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.