General Motors - Rechemare masivă în service

Cui îi trebuie lichid de spăla parbrizul încălzit? Nu contează pentru că cine şi-a cumpărat o maşină cu aşa ceva de la GM trebuie să vină înapoi în service din riscul unui incendiu.

General Motors - Rechemare masivă în service General Motors - Rechemare masivă în service

General Motors va anunţa aproape 944.000 de clienţi din lume, din care 857.735 doar în SUA cu privire la o problemă ce apare la 16 maşini şi SUV-uri vândute între 2006 şi 2008. Practic, modelele cu instalaţie de încălzire a lichidului de spălare de parbriz au un risc înalt de producere a scurtciruitelor, ce se poate lăsa cu proasta funcţionare a celorlalte sisteme electrice, fum sau chiar incendiu.

Potrivit purtătorului de cuvând GM, Tom Wilkinson, trei cazuri de incendiu au fost raportate până acum. Maşinile care vor ajunge în service vor fi reparate gratis prin implementarea unei siguranţe electrice. Printre maşinile afectate enumerăm: Buick Enclave şi Lucerne, Cadillac DTS şi Escalade, Chevrolet Avalanche, Silverado, Suburban şi Tahoe, GMC Acadia, Sierra şi Yukon, Hummer H2 şi Saturn Outlook.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.