General Motors - Soluţii de criză

General Motors vine în întâmpinarea clienţilor săi cu o ofertă de finanţare foarte avantajoasă.

General Motors - Soluţii de criză General Motors - Soluţii de criză

Evident, ca în orice campanie publicitară bine pusă la punct, există şi o mică steluţă la final care ne trimite undeva în josul paginii pentru a citi toate condiţiile. Oferta de creditare cu dobândă zero este disponibilă doar pentru o perioadă de 60 de luni şi este valabilă la modelele Chevrolet TrailBlazer, GMC Envoy, Saab 9-3, 9-5 şi 9-7X. Apoi pentru restul modelelor cifrele ajung treptat până la 5,9%.

Interesant este că dacă se doreşte plata cu banii jos, clientul poate obţine reduceri de până la 4500 de dolari. Să vedem rezultatele acum.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.