Genesis EQ900L, rival pentru Mercedes-Maybach? GALERIE FOTO

Noua limuzină Genesis G90 varianta 2017 are o dimensiune considerabilă ...

Genesis EQ900L, rival pentru Mercedes-Maybach? GALERIE FOTO Genesis EQ900L, rival pentru Mercedes-Maybach? GALERIE FOTO

 


Noua limuzină Genesis G90 varianta 2017 are o dimensiune considerabilă - 5,20 metri, dar pentru cei cărora această mărime nu era suficientă vestea bună este că, recent, în Coreea de Sud a fost lansat Genesis EQ900L (cunoscut şi ca G90L), cu o dimensiune de, nici mai mult, nici mai puţin, 5.49 metri, informează Autoevolution.com.

Aceste detalii fac ca sud coreeeni să depăşească modelul Mercedes-Benz S 600 cu aproape 4 centimetri. Desigur, tot acest surplus se traduce prin mai mult spaţiu pentru pasagerii. Uşile din spate sunt enorme, lucru care poate li se pare cam neobişnuit cu cei care s-au obişnuit cu limuzinele germane. 

În ceea ce priveşte preţurile, Genesis EQ900L are un preţ de pornire de 130.000 de dolari, dar acest lucru poate diferi de la ţară la ţară, în funcţie de ratele de schimb. Acest preţ este cu 60 de mii mai puţin faţă de un Mercedes-Maybach S 600.

Pentru acest preţ, Genesis a dotat EQ900L cu un motot V8 de 5.0 litri cu 425 cai putere şi 519 Nm (383 lb-ft). Din punct de vedere al accesoriilor de la interior nici aici nu se face rabat de la calitate. Putem vedea elemente din lemn, piele, plus numeroase ”bunătăţi” hi-tech. 

GALERIE FOTO


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.