Geneva 2008 în imagini (III)

Pe lângă premiere Salonul auto de la Geneva a strâns sub aceeaşi cupolă un număr mare de concepte. ProMotor vă aduce o galerie cu lumea automobilistică de mâine văzută prin ochii constructorilor azi.

Geneva 2008 în imagini (III) Geneva 2008 în imagini (III)

Astăzi vă prezentăm, de la Salonul de la Geneva,  Pininfarina Sintesi Concept,  cum va arată  Renault Megane Coupe Concept, Toyota Urban Cruiser urmaşul actualei RAV-4 , Renault Laguna Coupe Concept şi alte exerciţii de design şi mostre de tehnologie ale viitorului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.