Geneva 2011: Bentley Supersports "Ice Speed Record" Convertible

Pentru a celebra doborârea recentului record de viteză pe gheaţă, cei de la Bentley au pregătit pentru Salonul Auto de la Genenva 2011 o ediţie specială: Bentley Supersports "Ice Speed Record" Convertible.

Pentru a celebra doborârea recentului record de viteză pe gheaţă, cu Bentley Continental Supersports, constructorul prezintă la Salonul Auto de la Geneva 2011, o ediţie specială a modelului denumită Bentley Supersports "Ice Speed Record" Convertible. Modelul este capabil să atingă viteza de 325 km/h şi se va construi doar în 100 de exemplare.

La volanul unui Bentley Continental Supersports Juha Kankkunen, campion de 4 ori în WRC, a reuşit să stabilească un nou record de viteză pe gheaţă, rulând cu 324,69 km/h pe apele îngheţate din Marea Baltică de pe coasta Finlandei.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.