Geneva 2011: Saab 9-5 SportCombi

Saab Automobile face următorul pas în cea mai mare ofensivă de produse noi din istoria mărcii prin dezvelirea mult-aşteptatului 9-5 SportCombi la Salonul Auto de la Geneva.

Geneva 2011: Saab 9-5 SportCombi Geneva 2011: Saab 9-5 SportCombi

Are acelaşi aspect îndrăzneţ, inspirat de Aero X, ca şi sedanul şi prezintă o linie a acoperişului alungită, în pantă, culminând într-o lunetă cu înclinaţie abruptă, flancată de geamurile laterale panoramice specifice Saab. Rezultatul este un break impozant şi sportiv, cu o postură joasă şi un aspect dinamic şi atractiv care nu face niciun fel de concesie necesităţii de a transporta obiecte.

Oferit cu aceeaşi gamă de motorizări turbo pe benzină, bioetanol şi diesel ca şi 9-5 sedan, SportCombi este echipat cu sistemul avansat de tracţiune integrală Saab XWD şi funcţii avansate cum ar fi controlul adaptiv al şasiului Saab DriveSense, tempomat adaptiv, faruri adaptive Bi-Xenon Smart Beam, acces şi demaraj fără cheie, climatizare cu trei zone şi afişajul Pilot Head-up Display.

Registrul de comenzi pentru SportCombi se deschide în martie, primele livrări către clienţi urmând a avea loc în septembrie. Acesta va extinde în mod semnificativ atracţia noii game 9-5 într-un segment în care Saab, cu tradiţia sa în proiectarea unor vehicule multifuncţionale, s-a bucurat de vânzări ale modelelor break egale în volum cu variantele sedan.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.