GENEVA 2015 LIVE: lansările BMW de la Salonul Auto

BMW are mai multe modele importante pregătite a fi lansate la Salonul Auto de la Geneva. Noutăţile majore vor fi noul BMW Seria 2 Gran Tourer, noul BMW Seria 1, noile BMW Seria 6 şi BMW M6 dar şi BMW M4 MotoGP Safety Car, toate fiind premiere mondiale.

GENEVA 2015 LIVE: lansările BMW de la Salonul Auto GENEVA 2015 LIVE: lansările BMW de la Salonul Auto

BMW are pregătite mai multe premiere mondiale pentru Salonul Auto de la Geneva. Puteţi urmări în direct imaginile noastre de la Geneva începând cu marţi, 3 martie 2015, cu prime impresii legate de fiecare maşină în parte.

Puteţi urmări LIVE transmisia BMW de la standul de la Geneva chiar aici. Asiguraţi-vă că reveniţi chiar în ziua lansării:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.