GENEVA 2015 LIVE: Noutăţile Mercedes-Benz de la Geneva. VIDEO

Mercedes-Benz are patru noutăţi mondiale şi europene extrem de interesante la Salonul Auto de la Geneva 2015, iar voi le puteţi vedea aici, LIVE, exact în momentul în care sunt lansate!

GENEVA 2015 LIVE: Noutăţile Mercedes-Benz de la Geneva. VIDEO GENEVA 2015 LIVE: Noutăţile Mercedes-Benz de la Geneva. VIDEO

Mercedes-Benz se alătură producătorilor auto care transmit LIVE lansările produselor lor de la Salonul Auto de la Geneva. Şi aveţi ce vedea! Pentru că germanii vor lansa următoarele patru noutăţi majore:

Puteţi vedea în direct aceste premiere în fluxul video de mai jos, iar pentru a vedea pozele şi informaţiile oficiale, accesaţi linkurile de mai sus. De asemenea, vom actualiza acest document cu linkurile către primul nostru contact cu fiecare dintre aceste maşini. Nu uitaţi, pe 3 martie aveţi o singură destinaţie:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.