Geneza video a primului şi celui mai scump Dodge Challenger SRT Hellcat

Cineva s-a gândit să încropească un video frumos cu Challenger SRT Hellcat VIN #0001, adică primul exemplar din specia neo-muscle-car. Merită să arunci o privire.

Geneza video a primului şi celui mai scump Dodge Challenger SRT Hellcat Geneza video a primului şi celui mai scump Dodge Challenger SRT Hellcat

Dacă m-ai trezi în miez de noapte şi mi-ai cere să-ţi spun numele unui muscle car (eventual cu un pistol la tâmplă, pentru un plus de dramatism), cel mai probabil răspunsul va fi Hellcat. Asta în condiţiile în care muscle-car-ul modern preferat al meu este Viper. Sau cel puţin asta am crezut timp de 15 ani...

Informaţiile despre Challenger SRT Hellcat deja ţi-au fost livrate aici, aşa că nu are rost să repet. Merită să menţionez, însă, că acest prim exemplar a fost vândul la licitaţie cu 1,65 milioane de dolari (echivalentul a 1,3 milioane de euro). Scopul caritaţiei a fost, evident, unul caritabil, aşa că lumea nu s-a dat în lături de la a-şi arăta mărinimia.  

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.