George Soros a investit 35 de milioane de dolari într-o companie auto

Purtătorul de cuvânt al firmei ...

George Soros a investit 35 de milioane de dolari într-o companie auto George Soros a investit 35 de milioane de dolari într-o companie auto

O firmă care aparţine lui George Soros a cumpărat o participaţie de 35 de milioane de dolari în obligaţiuni convertibile ale Tesla, scrie Reuters.

Obligaţiunile convertibile pot fi schimbate pentru un număr predeterminat de acţiuni comune.

Purtătorul de cuvânt al firmei de investiţii nu a dorit să comenteze informaţia. 

Preţul acţiunilor Tesla a atins un nivel record de 386 de dolari anul trecut, dar a scazut până la 286.48 dolari miercuri. 

În martie, mulţi investitori au vândut obligaţiuni Tesla din cauza temerilor privind capacitatea companiei de a produce Model 3.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.