Germanii de la Daimler au minus 4% pe bursă în 2018

În Sebeş, judeţul Alba, Daimler are o fabrică de cutii de viteze ...

Germanii de la Daimler au minus 4% pe bursă în 2018 Germanii de la Daimler au minus 4% pe bursă în 2018

Acţiunile producătorului auto Daimler afişează minus 4% de la începutul anului 2018 la bursa de la Frankfurt, la 68,2 euro pe unitate, ceea ce îi oferă companiei o capitalizare de 73 mld. euro, potrivit datelor Yahoo Finance preluate şi de Ziarul Financiar.

Corecţia vine în contextul în care compania auto a trecut prin data ex-date în data de 6 aprilie, şedinţă în care preţul acţiunilor s-a corectat cu valoarea dividendelor, adică 3,65 euro pe acţiune, adică 5% randament. Daimler va livra acţionarilor 37% din profitul net realizat în 2017.

În Sebeş, judeţul Alba, Daimler are o fabrică de cutii de viteze, înfiinţată în anul 2013, în prezent printre cei mai mari exportatori din judeţ. Vânzările grupului Daimler au crescut cu 7% în primul trimestru din 2018, la 807.000 de maşini. Veniturile companiei au crescut cu 3%, la 39,8 mld. dolari, iar profitul net al companiei a fost în scădere de la 2,7 mld. euro în T1/2017, la 2,4 mld. euro în 2018.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.