Gest şocant: Ce a făcut o beizadea cu maşina primită cadou de la părinţi?

Ce a făcut o beizadea cu maşina pe care părinţii i-o făcuseră cadou întrece orice imaginaţie. Nemulţumit că aceştia îi cumpăraseră un BMW Seria 3 în loc de Jaguarul visat de el, tânărul a recurs la un gest incredibil care a transformat maşina de peste 50.000 de euro într-o foarte scumpă cutie metalică.

Gest şocant: Ce a făcut o beizadea cu maşina primită cadou de la părinţi? Gest şocant: Ce a făcut o beizadea cu maşina primită cadou de la părinţi?

Pentru cei mai mulţi, să primeşti o maşină cadou de la părinţi cu ocazia majoratului este un vis devenit realitate. Iar când aceasta este un BMW nou nouţ de peste 50.000 de euro, deja astrele sunt perfect aliniate pentru un start în viaţă din pole position. Excistă însă şi excepţii, după cum arată videoclipurile postate pe Youtube.

Un tânăr din India a recurs la un gest şocant pentru a-şi arăta nemulţumirea pentru că părinţii i-au făcut cadou un BMW „mic” în loc de Jaguarul visat de acesta. Supărat pe părinţi, acesta a împins maşina într-un râu. Toată isprava a fost filmată, iar imaginile au fost trimise părinţilor, care s-au declarat consternaţi de gestul fiului lor.

Autovehiculul de lux, produs de o companie germană, a costat aproape 50 de mii de dolari. Nu a fost însă pe placul băiatului. Acesta râvnea la un bolid marca britanică, fireşte, cu 10 mii de dolari mai scump.

Potrivit presei locale, părinţii au declarat că tânărul ar avea probleme psihice. Din acest punct de vedere, cadoul părinţilor pare şi mai de neînţeles. Dar... India.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.