Ghiceşte maşina

Sugestie: faţă de cele precedente, acest model a urmărit un consum mai scăzut de carburant.

Ghiceşte maşina Ghiceşte maşina

 

Pentru azi am ales un Audi A4, generaţia 2015. Conform informaţiilor oficiale, cel mai important punct urmărit în timpul dezvoltării noii generaţii Audi A4 a fost consumul scăzut de carburant. Pentru a atinge acest scop, nemţii au făcut o caroserie care are un coeficient aerodinamic de doar 0,23 – cel mai mic din segmentul berlinelor medii premium –, iar greutatea totală a fost redusă cu până la 120 kg faţă de generaţia precedentă.

Citeşte şi GALERIE FOTO. D33, un concept italienesc care trebuia să relanseze Dacia

Gama de motorizări include şapte unităţi cu patru şi şase cilindri, dintre care trei sunt pe benzină şi patru sunt dieseluri TDI, cu puteri cuprinse între 150 CP şi 272 CP. Cel mai economic diesel, denumit 2.0 TDI ultra, are un consum mediu teoretic de 3,7 l/100 km şi emisii de dioxid de carbon de 95 g/km (în varianta de caroserie berlină).

Citeşte aici review-ul complet al modelului Audi A4, varianta din 2015.

 

Citeşte şi Taxa auto ar putea fi transformată în impozit anual, fără reduceri pentru maşinile vechi

Citeşte şi VIDEO Ce maşină are premierul României

Mai multe imagini cu Audi A4 2015  găseşti  aici

Citeşte şi VIDEO. Întâmplare uimitoare în Bucureşti. Un bărbat a fost reţinut cu forţa de controlorii RATB

Citeşte şi FOTO. Unde şi-a montat un bucureştean instalaţia GPL

Citeşte şi Limuzina de 60.000 de euro cu care se plimbă Mitropolitul Ardealului. GALERIE FOTO

Citeşte şi VIDEO PROMOTOR. Cum se fabrică Dacia - o incursiune în fabrica mărcii româneşti

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.