Ghiciţi ce e această maşină super-colorată!

Nimeni nu a reuşit să găsească răspunsul la ghicitoarea din acest weekend, deşi nu au fost puţini cei care au indicat corect marca. Este vorba despre Volkswagen Pointer, model destinat pieţelor din America de Sud.

Ghiciţi ce e această maşină super-colorată! Ghiciţi ce e această maşină super-colorată!

În anii '90, Volkswagen Pointer nu era altceva decât un Ford Escort cu siglă Volkswagen, dar, ulterior, joint-venture-ul AutoLatina VW-Ford s-a destrămat. Modelul din imagine este un VW Pointer fabricat în anii 2000, care nu mai are legătură cu Ford, fiind, de fapt, un Volkswagen Gol redenumit pentru anumite pieţe sud-americane, cum ar fi Mexicul.

Prea multe detalii despre modificările care i-au fost aduse maşinii din imagini nu avem, dar un lucru e cert: denumirea "Diablo" pare să se potrivească suficient de bine cu tratamentul la care a fost supus Pointer-ul. Care mai şi scoate flăcări!

CE PĂRERE AVEŢI DESPRE TUNINGUL VW POINTER?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.