Ghiciţi pe ce model se bazează această replică de Bentley Continental GTC

Din categoria ”sunt fan, dar nu-mi permit, aşa că fac o replică”, iată o maşină mai puţin obişnuită: o replică de Bentley Continental GTC, dar una care îi poate induce în eroare chiar şi pe specialişti.

Ghiciţi pe ce model se bazează această replică de Bentley Continental GTC Ghiciţi pe ce model se bazează această replică de Bentley Continental GTC

La prima vedere, nu pare nimic în neregulă cu acest Bentley Continental GTC, nu-i aşa? Sunt uşor de recunoscut sigla, farurile stopurile şi aripile bombate. Sau... nu? La o privire mai atentă se observă că maşina nu e aşa de masivă cum ne-a obişnuit cabrioletul de lux britanic, iar detaliile încep să facă notă discordantă, dacă le acorzi atenţie.

Ei bine, nu e un Bentley original, ci o replică bazată pe un cabriolet mult mai ieftin.

Despre ce model e vorba, asta rămâne să ne spuneţi voi!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.