Ghicitoare: ce se ascunde sub acest Lamborghini - FOTO

Replica din aceste poze ...

Ghicitoare: ce se ascunde sub acest Lamborghini - FOTO Ghicitoare: ce se ascunde sub acest Lamborghini - FOTO

Replica din aceste poze nu e chiar atât de reuşită precum altele pe care le-am văzut, însă nici prea rea nu este. Întrebarea este: ce se ascunde sub caroseria care imită formele unui Lamborghini Murcielago?

Există replici foarte bune, dar şi replici nereuşite. Cea din această ghicitoare se află undeva la mijloc, la fel ca motorul pe care îl are sub capotă.

Maşina care stă la baza acestei imitaţii de Lamborghini Murcielago a fost produsă în Japonia în anul 1991 şi şi-a dus traiul, până să fie ciopârţită, pe meleagurile Statelor Unite ale Americii.

Exteriorul a primit o multitudine de elemente de caroserie care să facă japoneza să arate ca un Murcielago, în timp ce interiorul a rămas aproape neatins.

Replica a fost de vânzare pe site-ul de licitaţii eBay, iar vânzătorul a cerut nu mai puţin de 29.995 de dolari americani.

Întrebarea este: ce credeţi că se ascunde sub această replică de Lamborghini Murcielago?

Răspunsul corect este: Toyota MR2

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.