Ghicitoare de weekend: modificare extremă

Deşi mulţi nu vor crede, maşina tunată din aceste imagini este o Lada Samara. Un rezultat foarte reuşit pentru o ”comunistă”, nu credeţi?

Ghicitoare de weekend: modificare extremă Ghicitoare de weekend: modificare extremă

Multe dintre răspunsurile voastre au indicat ca bază pentru acest tuning modelele Volkswagen Scirocco, Alfa Romeo 147 sau chiar cunoscutul Oltcit. Totuşi, au fost câţiva care, pe baza câtorva detalii, şi-au dat seama că e vorba despre o Lada Samara.

Cunoscută cu apelativul rusesc VAZ-2108, maşina de faţă este un model în două uşi, care a suferit modificări de amploare. Acoperişul a fost tăiat, înălţimea maşinii fiind astfel mai redusă, iar silueta apropiindu-se de un coupe-hatch rasat, graţie şi jantelor sport.

Chiar dacă unele idei sunt controversate (evacuările masive din partea de mijloc sau grila imensă a radiatorului), maşina tunată de faţă dă dovadă de multă migală din partea creatorului, precum şi de o atenţie deosebită la detalii.

CÂT DE REUŞITĂ VI SE PARE ACEASTĂ MAŞINĂ TUNATĂ?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.