Ghicitoare de weekend: supercar carbonizat

Destul de mulţi dintre voi şi-au dat seama (şi cu ajutorul google...) că epava din imagine a fost, înainte de accident, un superb Audi R8 GT. Iată ce s-a întâmplat cu maşina.

Conform postului de ştiri Donau Kurier, maşina din care a mai rămas doar un morman fumegând de fiare este un Audi R8 GT, o ediţie racing limitată la doar 333 de exemplare. Unul dintre ele, din păcate, a fost implicat la sfârşitul lunii septembrie într-un accident pe autostrada A9 din Germania.

Deocamdată, nu se ştiu cauzele acestui teribil accident, maşina pur şi simplu intrând în derapaj şi lovindu-se violent, de mai multe ori, de gardul de protecţie de pe marginea autostrăzii. Culmea, şoferul a reuşit să iasă din maşină singur, nevătămat, chiar înainte ca R8-ul să ia foc.

Maşina, după cum se vede, este daună totală, ceea ce reprezintă o gaură destul de mare în buzunarul proprietarului, R8 GT fiind estimat la circa 200.000 euro. În plus, stricăciunile de pe autostradă mai costă încă 10.000 euro.

VEZI AICI VIDEO CU ACCIDENTUL LUI AUDI R8 GT

Ghiciti ce bolid a devenit o epava distrusa de incendiu in urma unui accident?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.