Ghicitoare-teaser Mitsubishi: ce model va fi lansat la Geneva 2012?

Autor: Oraan Mărculescu 25 ian. 2012 Știri auto
Ghicitoare-teaser Mitsubishi: ce model va fi lansat la Geneva 2012?

Cei de la Mitsubishi s-au gândit să prefigureze noua lor premieră mondială de la Salonul Auto Geneva 2012 printr-un teaser misterios. Iar în comunicatul de presă nu fac nici o referire serioasă nici măcar la categoria în care se încadrează noua maşină.

Oficialii se limitează doar la atât: „la Geneva vom vedea premiera unui vehicul premium strategic şi inovativ […], o maşină cu substanţă care va reflecta o transformare treptată a limbajului de design Mitsubishi”. Însă ne amintim foarte clar că, recent, la Salonul Auto Tokyo 2011, Mitsubishi a expus conceptul PX-MiEV II.

Care era destul de clar că prefigurează, de fapt, noua generaţie a SUV-ului Mitsubishi Outlander, care încă mai este unul dintre cele mai bine cotate SUV-uri compacte cu 7 locuri de pe piaţă, fiind derivat şi în versiuni Citroen (C-Crosser) sau Peugeot (4008).

Outlander a fost lansat în 2007, iar în 2010 a primit un facelift, aşa că 2012 pare să fie ultimul an de existenţă al generaţiei actuale. În plus, pe piaţa europeană Outlander şi ASX sunt cele mai bine vândute modele Mitsubishi, aşa încât e greu de crezut că imaginea-teaser de faţă prefigurează un alt model.

VOI CE CREDEŢI CĂ VA FI ACEST MODEL MITSUBISHI?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide