Ghidul României oferit de Michelin

Producătorul francez de talie mondială de anvelope a consacrat României un ghid cu trasee turistice, fotografii, cu locuri minunate ale ţării noastre.

Ghidul României oferit de Michelin Ghidul României oferit de Michelin

Ghidul care va avea 360 de pagini va reprezenta România în colecţia Michelin care include ţări europene. Ghidul Verde va include trasee turistice din principalele oraşe ale ţării, printre care Cluj şi Bucureşti, dar şi localităţi care apar mai rar prin ghiduri turistice, cum ar fi Brăila şi Buzău. Opt situri turistice, care au fost distinse cu preţioasele "3 stele Michelin", le vor fi indicate turiştilor pentru a le vizita. Printre acestea fac parte Delta Dunării, mănăstirile din Bucovina şi Maramureşul.

Pe lângă sutele de adrese în ghid vor fi şi trasee off-road pentru cei care vor să se abată de la şosea şi să se aventureze prin natura patriei noastre. Împărţit în şapte regiuni cu peisaje extrem de variate ghidul va fi destinat în special turiştilor străini. El va fi comercializat în Franţa la un preţ de circa 15 euro.     

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.