Gibbs Biski, motocicleta care nu se lasă oprită de un lac - GALERIE FOTO - VIDEO

Gibbs Biski este o motocicletă amfibie care arată ca o încrucişare ...

Gibbs Biski, motocicleta care nu se lasă oprită de un lac - GALERIE FOTO - VIDEO Gibbs Biski, motocicleta care nu se lasă oprită de un lac - GALERIE FOTO - VIDEO

 


Gibbs Biski este o motocicletă amfibie care arată ca o încrucişare între un scuter şi un jet ski. Pe stradă poate atinge un maximum de viteză de 130 de km/oră datorită motorului de 55 de cai putere. Odata ce atinge apa jeturile de apă iau locul roţilor şi pot propulsa vehiculul cu o viteză maximă de 60 de km/oră. Tranzitia de pe modul de rulare de pe uscat pe apă durează aproximativ cinci secunde. 

Chiar dacă ne îndoim că Biski se comportă aproape la fel de bine ca un scuter pe uscat sau ca un jetski pe apă, Gibbs Biski cu siguranţă deschide noi căi pentru iubitorii plimbărilor pe apă sau pe uscat.

GALERIE FOTO


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.