Gigi Becali îşi prezintă maşina. Nu e Maybach, e Mercedes. Patronul FCSB ( Steaua Bucureşti) vorbeşte după cumpărarea maşinii

Patronul FCSB îşi prezintă maşina în mijlocul străzii

Ne abţinem de la comentarii. Din mai multe motive. Legate de persoană, de situaţia tristă a celei mai mari echipe din istoria fotbalului românesc, de respectul pe care îl avem pentru normalitate. Nu putem să ignorăm însă un moment comic şi public în istoria tranziţiei de la Dacia la maşinile străine. Vorba aia, cu un ochi plângem, cu celălalt râdem şi ne minunăm că încă mai sunt oameni care aclamă la finalul unui meci ieşirea triumfală de la VIP a autoproclamatului “Mihai Viteazul”.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.