Gillet Vertigo 5

O apariţie cel puţin exotică în orice loc de pe această planetă, Gillet Vertigo a ajuns acum la modelul numărul 5. Mai puternic şi mai frumos.

Gillet Vertigo 5 Gillet Vertigo 5
Gillet Vertigo 5Dacă pentru mulţi dintre noi această marcă este cunoscută pentru apariţia in Gran Turismo, existând însă şi în Bucureşti un astfel de exemplar, trebuie să menţionăm că primul model a fost prezentat în 1992 în Bruxelles la European Motor Show. Gillet însă a prezentat de curând o nouă versiune, denumită Vertigo 5, pusă în mişcare de un motor Alfa Romeo V6 de 4.0 litri, suficient de puternic pentru a propulsa modelul de la 0 la 100 km/h în 3,26 secunde.

Astfel de performanţe sunt consecinţe directe ale greutăţii scăzute, graţie şasiului din fibră de carbon dar şi a altor măsuri extreme de limitare a masei modelului. Vertigo 5 costă 135.000 de euro şi se asteaptă ca în viitor să fie disponibil şi intr-o versiunea specială pentru curse.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.