GLE 2018, filmat la teste. Mulţumim pentru folia camuflaj, Mercedes - VIDEO

Noua generaţie Mercedes-Benz GLE ...

GLE 2018, filmat la teste. Mulţumim pentru folia camuflaj, Mercedes - VIDEO GLE 2018, filmat la teste. Mulţumim pentru folia camuflaj, Mercedes - VIDEO

Noua generaţie Mercedes-Benz GLE va fi prezentată pe la jumătatea acestui an. Lansarea este destul de aproape, asta ne lasă impresia filmarea făcută pe o şosea, în care apare GLE acoperit cu folie camuflaj. Se poate observa că modelul păstrează încă multe trăsături binecunoscute, însă nu ştim ce se află sub capotă. 

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.