GM a încheiat discuţiile cu Chrysler

După ce multă vreme au existat zvonuri cu privire la o posibilă fuziune între Chrysler şi GM, ultimul dintre ei a declarat oficial că a luat o decizie.

GM a încheiat discuţiile cu Chrysler GM a încheiat discuţiile cu Chrysler

Iar aceasta este aceea de a renunţa pentru moment la ideea unei posibile colaborări. Deşi aceasta avea menirea să aducă importante reduceri de costuri pe termen mediu şi lung mai ales, oficialii General Motors au declarat să au încheiat discuţiile cu proprietarii Chrysler şi au ajuns la concluzia că este mai important acum să se concentreze pe rezolvarea problemelor cu care se confruntă gigantul american.

Şi asta ne face să ne întrebăm: ce se va întâmpla cu Chrysler?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.