GM - Beijing Auto Show 2008

Gigantul american GM prezintă la Beijing Auto Show 2008 întreaga flotă de maşini hibride.

Pe scena Salonului Auto din China, GM prezintă întreaga gamă de maşini "ecologice", începând cu Cadillac Provoq, care beneficiază de sistemul E-Flex, trecând pe la hibridele diesel prin intermediul lui Opel Flextreme şi terminând cu Chevrolet Volt.

Sistemul E-Flex este un sistem hibrid care presupune utilizarea a două motoare, unul electric şi unul cu ardere intere fie alimentat cu benzină, fie diesel. Propulsorul cu ardere internă este utilizat pentru reâncărcarea în mers a bateriilor lithiu-ion şi evident, pentru mărirea automoniei maşinii.

Compania americă va introduce în China începând cu anul viitor varianta hibridă al lui
Cadillac Escalade.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.