GM cheamă în service 1,5 milioane modele

Uşor frustraţi, cei de la GM au decis că vor să îi înveţe meserie pe cei de la Chrysler şi au anunţat o rechemare de 1.500.000 modele

GM cheamă în service 1,5 milioane modele GM cheamă în service 1,5 milioane modele

Uşor frustraţi, cei de la GM au decis că vor să îi înveţe meserie pe cei de la Chrysler şi au anunţat o rechemare de 1.500.000 modele. Dacă sunteţi proprietarul unui: Buick Enclave sau Lucerne; Cadillac CTS, DTS, Escalade, Escalade ESV sau Escalade EXT; Chevrolet Avalanche, Silverado 3500, Suburban, Tahoe sau Traverse; GMC Acadia, Sierra, Yukon, Yukon XL, Hummer H2 ori Saturn Outlook ar fi bine să daţi un telefon la dealer.

În special dacă vehiculul este produs între 2006 şi 2009 . Dacă mai este şi o versiune destinată pieţii americane atunci sigur trebuie să acţionaţi. Există riscul de a lua maşina foc, doar atât. Sistemul de încălzire a lichidului de spălat parbrizul poate conduce la declanşarea unui incendiu.

În 2008 GM a mai chemat în service un lot de modele pentru a remedia aceiaşi problemă, se pare că nu au avut aşa mare succes. GM este dispus să plătească fiecărui proprietar 100 USD pentru a scoate sistemul de pe maşină. O gaură în bugetul GM de 15 milioane USD, dar în aceste vremuri nimic nu este prea scump când vine vorba de a-ţi menţine o imagine bună şi clienţii stisfăcuţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.