GM cumpăra 7% din PSA

Odată cu cumpărarea a 7% din PSA de către GM, s-a format o nouă alianţă globală, cu toate că GM nu are nici un drept de decizie asupra grupului PSA. GM şi PSA rămânând în continuare concurenţi în Europa.

GM cumpăra 7% din PSA GM cumpăra 7% din PSA

Graţie acestei alianţe, cele două companii vor putea să utilizeze platforme tehnice, componente, module comune, etc., dar totodată vor beneficia şi de oferte mult mai avantajoase în ceea ce priveşte materialele furnizate de către terţi.

Platformele comune GM şi PSA vor fi, cel mai probabil, utilizate pentru fabricarea modelelor din clasa mică şi medie, crossover, dar şi pentru construcţia celor din clasa monovolumelor. Prima maşină care va beneficia de o platformă tehnică GM-PSA va fi disponibilă spre vânzare în 2016.

Cei de la GM au declarat că unul din avantajele majore ale acestei alianţe va fi salvarea a aproximativ două miliarde de dolari în următorii cinci ani.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.